Η Σαουθάμπτον απέρριψε και την τρίτη πρόταση της Λίβερπουλ για Λάβια

Ρομέο Λάβια

i

©PrtScr

Η Σαουθάμπτον απέρριψε και την τρίτη πρόταση της Λίβερπουλ για Λάβια

Κώστας Τσιακλής 19:53 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 07.08.2023

Η Λίβερπουλ κατάθεσε μια τρίτη πρόταση στη Σαουθάμπτον για τον Ρομέο Λάβια ωστόσο και πάλι οι «Αγίοι» την απέρριψαν.

Όπως φαίνεται η Σάουθαμπτον δεν σκοπεύει να δώσει εύκολα τον Ρομέο Λάβια στη Λίβερπουλ. Αφού έδωσε και τρίτη αρνητική απάντηση στους «κόκκινους» για τον Βέλγο μέσο. Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε περίπου 52 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις των «Αγίων».

Η Λίβερπουλ είχε μια κακή σεζόν πέρσι αφού τερμάτισε στην 5η θέση της Premier League ενώ είχε αποκλειστεί νωρίς από το Champions League και τα εγχώρια κύπελλα. Αυτό οδήγησε τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάξει για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, η οποία ήρθε με τις μεταγραφές των Αλέξις ΜακΆλιστερ (Μπράιτον) και Ντομινίκ Σομποζλάι (Λειψία).

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός είδε τους Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο να αποχωρούν για τη Σαουδική Αραβία και πλέον θα πρέπει να βρει εκ νέου λύσεις για τις θέσεις του κέντρου. Ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είναι ο Ρομέο Λάβια ωστόσο η Σαουθάμπτον αποδεικνύεται σκληρή διαπραγματεύτρια.

Οι «άγιοι» για τον νεαρό ποδοσφαιριστή θέλουν 58 εκατομμύρια ευρώ και έτσι απέρριψαν και την τρίτη πρόταση της Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με το Sky Sports και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι αξίας περίπου 52 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι η Σαουθάμπτον είχε πει «όχι» και στις προτάσεις των 44 και 48 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Λίβερπουλ και έτσι το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Σαουθάμπτον. Πάντως όπως αναφέρεται στο Sky Sports τις εξελίξεις παρακολουθεί και η Τσέλσι, η οποία όμως συνεχίζει να προσπαθεί να αποσπάσει τον Μόισες Καϊσέδο από τη Μπράιτον.

Ο Λάβια βρίσκεται στη Σαουθάμπτον μόλις από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και είχε αποκτηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι με περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ. Την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές με τη φανέλα των «Αγίων» και είχε απολογισμό ένα γκολ (στη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τσέλσι) και μια ασίστ.