Η Τότεναμ είπε «όχι» στην πρόταση 100 εκατομμύριων της Μπάγερν για Κέιν

Χάρι Κέιν - Ζόελ Μάτιπ

i

©Intime

Η Τότεναμ είπε «όχι» στην πρόταση 100 εκατομμύριων της Μπάγερν για Κέιν

Κώστας Τσιακλής 17:37 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 07.08.2023

Η Τότεναμ απέρριψε και τη νεότερη προσφορά της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν που ήταν ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει διακαώς να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν ωστόσο δεν μπορεί με τίποτα να σπάσει την αντίσταση της Τότεναμ. Οι «Σπερς» απέρριψαν και τη νέα πρόταση των «Βαυαρών», η οποία ήταν ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ενίσχυση στην επίθεση και ο νούμερο ένα στόχος της εδώ και καιρό είναι ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν. Οι «Βαυαροί» προσπαθούν με διάφορες προτάσεις να φτάσουν σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν το έχουν καταφέρει.

Μάλιστα όπως αναφέρουν έγκυροι δημοσιογράφοι η Τότεναμ απέρριψε και την τελευταία πρόταση της Μπάγερν που ήταν ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή ήταν η τρίτη προσφορά που απέρριψαν οι «Σπερς» αφού νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχαν πει «όχι» σε προτάσεις 70 και 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρά την υψηλή αυτή πρόταση που κατέθεσε η Μπάγερν, ο δημοσιογράφος της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, ισχυρίζεται πως οι «Βαυαροί» παραμένουν 29 εκατομμύρια ευρώ μακριά από το ποσό που απαιτεί η Τότεναμ. Την ίδια ώρα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο πως η Μπάγερν θα συζητήσει εσωτερικά τις εξελίξεις για να αποφασίσει πως θα κινηθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τότεναμ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι στην περίπτωση του Κέιν αφού το 2021 άντεξε στην πίεση που της έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήθελε τον Άγγλο φορ για αντικαταστάτη του Κουν Αγκουέρο. Πάντως ο Κέιν βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των Λονδρέζων και στο τελευταίο τους φιλικό με τη Σαχτάρ πέτυχε τέσσερα τέρματα!

Ο Κέιν αποτελεί το Α και το Ω της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τα στατιστικά του. Ο 30χρονος μετράει 280 γκολ και 64 ασίστ σε 435 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ κατέκτησε και τρεις φορές το χρυσό παπούτσι της Premier League.

Την περασμένη σεζόν η Τότεναμ ήταν κακή και τερμάτισε στην 8η θέση μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά το γεγονός αυτό ο Κέιν κατάφερε να σκοράρει 30 γκολ, μια επίδοση που θα μπορούσε να του δώσει ξανά το χρυσό παπούτσι. Αυτό τελικά δεν έγινε αφού στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου βρίσκεται και ο διαστημικός Έρλινγκ Χάαλαντ.