Η Μπάγερν εκτός από τα 100 εκατ. στην Τότεναμ έχει ήδη βρει πολυτελές σπίτι για τον Κέιν

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Η Μπάγερν εκτός από τα 100 εκατ. στην Τότεναμ έχει ήδη βρει πολυτελές σπίτι για τον Κέιν

Κώστας Τόπας 11:37 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 07.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου πλησιάζει στην απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με τους Βαυαρούς να έχουν ήδη βρει στέγη για τον Άγγλο επιθετικό.

Από την αρχή του καλοκαιριού, ο Χάρι Κέιν έχει γίνει αντικείμενο φημών αποχώρησης από την Τότεναμ, με την Μπάγερν να φαίνεται να είναι ο πιο πιθανός προορισμός. 

Παρά τις δυσκολίες που συναντήθηκαν στην επίτευξη συμφωνίας με τον πρόεδρο των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος προσπαθήσει να καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις, οι Βαυαροί έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην υλοποίηση της μεταγραφής βρίσκοντας ήδη ένα πολυτελές σπίτι για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, όπως αναφέρει η Mirror.

Η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα αποδυτήρια για τον Κέιν και βρίσκεται σε επαφή με τους συμβούλους του για τον αριθμό της φανέλας που θα φοράει. Η πίεση που ασκούν οι Βαυαροί στον Λέβι, για να πουλήσει τον παίκτη είναι αμείωτη. Ο Λέβι απαιτεί 140 εκατομμύρια ευρώ πριν καν σκεφτεί να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, αλλά η Μπάγερν έχει προσφέρει μια προσφορά ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ και εννέα ακόμα σε μπόνους.

Αν και είναι απίθανο, η Μπάγερν παλεύει με ό,τι έχει στη διάθεσή της προκειμένου να εντάξει τον Κέιν στο ρόστερ της πριν από την έναρξη της σεζόν και συγκεκριμένα πριν το DFL Super Cup εναντίον της Λειψίας στις 12 Αυγούστου.

Από την πλευρά του πάντως, ο Χάρι Κέιν συνεχίζει ακάθεκτος στο σκοράρισμα. Την Κυριακή (06/08) η Τότεναμ επικράτησε με 5-1 της Σάχταρ Ντόνετσκ σε φιλική αναμέτρηση και όχι μόνο αγωνίστηκε βασικός ο Άγγλος φορ, αλλά σκόραρε και «καρέ» τερμάτων.