Σύμβουλος του Μανέ: «Δέχθηκε ρατσιτσικές προσβολές από τον Σανέ κι από την Μπάγερν» (vid)

Μανέ - Σανέ

Σύμβουλος του Μανέ: «Δέχθηκε ρατσιτσικές προσβολές από τον Σανέ κι από την Μπάγερν» (vid)

Κώστας Τόπας 08:40 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 06.08.2023

Ο σύμβουλος του Σαντιό Μανέ κλήθηκε να μιλήσει για την θητεία του Σενεγαλέζου στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και για το επεισόδιο που είχε ο πρώην μεσοεπιθετικός των Βαυαρών με τον Λιρόι Σανέ.

Ο Σάντιο Μανέ άφησε την Μπάγερν Μονάχου για να ενταχθεί στην Αλ Νασρ, στη Σαουδική Αραβία, και ο σύμβουλος του Μπακαρί Σισέ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την δυσάρεστη περιπέτεια του Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού στους Βαυαρούς, που χαρακτηρίστηκε κυρίως από τη διαμάχη με τον συμπαίκτη του Λιρόι Σανέ.

Τον περασμένο Απρίλιο, στα αποδυτήρια μετά τον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και ο Μανέ χτύπησε τον Σανέ στο πρόσωπο. Αυτή η ιστορία που οδήγησε στο διαζύγιο Μανέ - Μπάγερν, λίγους μήνες αργότερα. Ωστόσο, ο Μπακαρί Σισέ τόνισε ότι η αλήθεια δεν έχει αποκαλυφθεί σχετικά με αυτό το θέμα και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

«Όποιος γνωρίζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ξέρει ότι ο Λιρόι Σανέ είναι ένα πολύ συγκαταβατικό αγόρι. Ενώ ο Σαντιό Μανέ δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα . Ο Σανέ έστειλε μήνυμα στον Σάντιο για να ζητήσει συγγνώμη. Κατάλαβε ότι τα είχε κάνει χάλια. Ο Σάντιο δέχτηκε τη συγγνώμη του λέγοντας "Ελπίζω να μην ξανασυμβεί γιατί είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που είμαι"».

«Αν το χρώμα του δέρματος του Μανέ ενοχλούσε τον Σανέ ενόχλησε και την διοίκηση της Μπάγερν»

Όμως, σύμφωνα με τον Μπακαρί Σισέ, υπήρξαν αναφορές για καβγά που προήλθε από ρατσιστικές προσβολές από τον Σανέ προς τον Μανέ.

«Πράγματι, Γι' αυτό σας λέω ότι υπάρχει αχαριστία από την πλευρά της Μπάγερν. Είναι κάτι παραπάνω από τρελό. Ο Λερόι Σανέ αρνήθηκε τα σχόλιά του. Στη συνέχεια, η Μπάγερν επέβαλε κυρώσεις στον Σάντιο για ένα παιχνίδι. Αλλά δεδομένης της σοβαρότητας του προβλήματος. Αν ο Σάντιο έκανε λάθος, θα είχε τιμωρηθεί περισσότερο. Αν το χρώμα του δέρματος του Σάντιο Μανέ ενόχλησε τον Λερουά Σανέ, ενόχλησε και την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου».