Η Φιορεντίνα τιμωρεί τον Άμραμπατ μετά την απαίτησή του να πάει στην Μπαρτσελόνα
i

Σοφιάν Άμραμπατ/©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Φιορεντίνα τιμωρεί τον Άμραμπατ μετά την απαίτησή του να πάει στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 12:21 - 01.02.2023

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Σοφιάν Άμραμπατ, στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Τορίνο για Κύπελλο Ιταλίας, λόγω της απαίτησης του Μαροκινού να φύγει για την Μπαρτσελόνα.

Ο Μαροκινός διεθνής μέσος (46 συμμετοχές) επιθυμούσε διακαώς την ένταξή του στην Μπαρτσελόνα την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η στάση των «βιόλα» όμως ήταν ανένδοτη. Ηταν αρνητικοί στην προοπτική δανεισμού για έξι μήνες που πρότεινε η Μπαρτσελόνα, η οποία συνοδεύτηκε με οψιόν αγοράς στα 37 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι διοικούντες την Φιορεντίνα μπλόκαραν την μεταγραφή του Άμπραμπατ, μιας και δεν είχαν την πολυτέλεια χρόνου για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, ο Μαροκινός μέσος ήθελε να αποχωρήσει άμεσα από τον ιταλικό σύλλογο και πίεζε καταστάσεις, με αποτέλεσμα να μην παρευρεθεί και στην τελευταία προπόνηση της Φιορεντίνα.

Η συμπεριφορά του Άμραμπατ έκανε έξαλλη την διοίκηση των «βιόλα», οι οποίοι έδωσαν άμεσα εντολή στον προπονητή του συλλόγου, Βιτσέντζο Ιταλιάνο να μην τον συμπεριλάβει στις επιλογές του για το ματς Κυπέλλου Ιταλίας με την Τορίνο.