Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χάσει επτά ελεύθερους παίκτες το καλοκαίρι
i

Σέρτζιο Μπουσκέτς/©Intime

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χάσει επτά ελεύθερους παίκτες το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας 15:50 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 13.01.2023

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε... κίνδυνο, καθώς επτά παίκτες του ρόστερ της θα μπορούσαν να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τον σύλλογο ως ελεύθεροι.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα απέκτησε επτά νέους παίκτες, αλλά καθώς πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, οι «μπλαουγκράνα» καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διατηρήσει ορισμένους εξ αυτών, των οποίων τα συμβόλαια πρόκειται να λήξουν στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το «Barca Universal», η μακρά λίστα των επτά παικτών ξεκινά με τον Ολλανδό διεθνή επιθετικό, Μέμφις Ντεπάι, για τον οποίο τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του και ελπίζουν να βρουν γρήγορα αγοραστή για την περίπτωσή του.

Πολλοί περιμένουν να πουληθεί τον Ιανουάριο, αλλά πιστεύεται ότι θα μπορούσε να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του για να κερδίσει μεγαλύτερο συμβόλαιο το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Μία άλλη περίπτωση είναι αυτή του Μάρκο Αλόνσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει  το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ισπανός εντάχθηκε στον σύλλογο τον περασμένο Αύγουστο, μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι από την Premier League. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Ντεπάι, ο Αλόνσο θεωρείται σημαντικός παίκτης για τον Τσάβι.

Επίσης, η περίοδος του Σέρτζι Ρομπέρτο ​​ως παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι πλησιάζει στο τέλος της. Παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη επιλογή δεξιού μπακ μπροστά από τον Έκτορ Μπεγιερίν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το συμβόλαιό του δεν θα επεκταθεί μετά το τέλος της σεζόν 22/23. Οπως και ο τελευταίος αντιμετωπίζει επίσης ένα αβέβαιο μέλλον, καθώς δυσκολεύεται να βρει μια θέση στην ομάδα από τότε που εντάχθηκε στους Καταλανούς.

Το συμβόλαιο του θρύλου της Μπαρτσελόνα και έμπειρου μέσου Σέρχιο Μπουσκέτς, ολοκληρώνεται επίσης το καλοκαίρι. Αν και ο Τσάβι επιθυμεί να τον διατηρήσει στον σύλλογο, ο Μπουσκέτς φαίνεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2023. Επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα.

Η μέρα που στην Μπαρτσελόνα έμαθαν για την αποχώρηση του Μέσι: «Δεν το πιστεύαμε, ήμασταν όλοι σε σοκ» (vids)
LA LIGA

13:29 - 28.12.2022

Η μέρα που στην Μπαρτσελόνα έμαθαν για την αποχώρηση του Μέσι: «Δεν το πιστεύαμε, ήμασταν όλοι σε σοκ» (vids)

Μέσω του ντοκιμαντέρ, «FC Barcelona, ​​A New Era» οι πρώην συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι εξιστορούν την ημέρα που έμαθαν ότι ο Αργεντινός αστέρας αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα...

Τέλος, οι τερματοφύλακες Αρνάου Τένας και Ινάκι Πένα, οι οποίοι θεωρούνται αμφότεροι ως μελλοντικοί αστέρες, θα μπορούσαν να μπουν στον πειρασμό να εγκαταλείψουν την Μπαρτσελόνα, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου να βρουν μια ομάδα που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.