Μπαρτσελόνα: Ενδιαφέρον για Γιουσουφά Μουκόκο
i

Μουκόκο / screenshot via Twitter

Μπαρτσελόνα: Ενδιαφέρον για Γιουσουφά Μουκόκο

Sportal newsroom 14:01 - 28.12.2022

Ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκόκο, έχει δείξει η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τη «BILD» η Μπαρτσελόνα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκόκο. Ο 18χρονος δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τη γερμανική ομάδα με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη η Λίβερπουλ έχει δείξει το δικό της ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ και η Τσέλσι έχει από κοντά τη περίπτωσή του. Στη Βαρκελώνη έχουν προετοιμαστεί να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη πλευρά του Γερμανού, μετά τη πρώτη του Γενάρη, που και επίσημα θα μπορεί να μιλήσει και με άλλες ομάδες.

Ο Γερμανός διεθνής φοράει τη φανέλα της Ντόρτμουντ από το 2020, αρχικά όντας στη Κ-19 της ομάδας. Δύο χρόνια μετά ανέβηκε στη πρώτη ομάδα με την οποία είχε πάνω από δέκα συμμετοχές, αλλά και τρία γκολ. Τη φετινή σεζόν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της Γερμανίας μαζί με τον Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου.

Έχει σκοράρει έξι φορές στο πρωτάθλημα, έχει μοιράσει πέντε ασίστ στις εγχώριες και μη διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε μόλις ένα λεπτό με τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.