Ο Μέσι είναι ανεπιθύμητος στην Μπαρτσελόνα

Τερ Στέγκεν

Ο Μέσι είναι ανεπιθύμητος στην Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 22:00 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 13.01.2023

Λεβαντόβσκι, Φάτι και Τερ Στέγκεν φαίνεται να μην επιθυμούν την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί ίσως τον πιο αγαπητό ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Μπαρτσελόνα; Απ' ότι φαίνεται μία επικείμενη επιστροφή του δεν θα άρεσε σε κάποιους και ως εκ τούτου θα υπήρχαν τριγμοί στα ενδότερα του συλλόγου.

Αυτό φαίνεται να ισχυρίζεται δημοσίευμα της «Nacional», η οποία υποστηρίζει πως κάποιοι παίκτες των «μπλαουγκράνα» δεν επιθυμούν την επιστροφή του 35χρονου άσου στην ομάδα. Συγκεκριμένα, Λεβαντόβσκι, Τερ Στέγκεν και Φάτι δηλώνουν αρνητικοί στην επιστροφή του Λίο στην ομάδα και μετέφεραν μάλιστα αυτή τους την διάθεση και στη διοίκηση.

Όπως και να έχει πάντως, μπορεί ο Λαπόρτα να θέλει πίσω τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, όμως ο δεύτερος απέχει 24ωρα από το να παραμείνει κάτοικος Παρισιού για 1+1 χρόνια. Με το που λήξει η άδεια που πήρε λόγω Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στη Γαλλία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.