Λαπόρτα: «Θέλω τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά...»
i

Τζουάν Λαπόρτα/©PrtScr

Λαπόρτα: «Θέλω τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά...»

Κώστας Τόπας 15:34 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 13.01.2023

Να δει ξανά τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, επιθυμεί ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα.

Ενθουσιασμένος έμεινε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα με τις εμφανίσεις του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ολοκληρώθηκε με την Αργεντινή να κατακτάει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Αργεντινός αστέρας πήρε στην πλάτη του την «Αλμπισελέστε» και την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου. Από την άλλη, ο Τζουάν Λαπόρτα αφού πρώτα συνεχάρη τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του γι' αυτή τη σπουδαία επίτευξη, στη συνέχεια τόνισε πως θέλει να δει ξανά τον Μέσι να αγωνίζεται στο «Καμπ Νόου».

«Θα ήθελα ξανά τον Μέσι Μπαρτσελόνα. Θα το αγαπούσα αυτό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες. Είναι παίκτης της Παρί και είναι μια περίπλοκη κατάσταση...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα στο FCBtv.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τη μεγάλη επιστροφή του «Λέο» με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα χρήματα που προσφέρουν στον Μέσι η Παρί, η οποία μάλιστα φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον 35χρονο αστέρα για την επέκταση της συνεργασίας τους.