Οταν ο Τζέραρντ απέφυγε τους «παπαράτσι» μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένο και με αναπηρικό καροτσάκι
i

Πίτερ Κράουτς - Στίβεν Τζέραρντ/©PrtScr

Οταν ο Τζέραρντ απέφυγε τους «παπαράτσι» μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένο και με αναπηρικό καροτσάκι

Κώστας Τόπας 14:38 - 22.12.2022

Ο Πίτερ Κράουτς σε πρόσφατη συνέντευξή του, θυμήθηκε πώς ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ κατάφερε να αποφύγει τους δημοσιογράφους σε μια έξοδο του σε νυχτερινό κέντρο.

Ο υψηλόσωμος πρώην επιθετικός των «σπιρουνιών» θυμήθηκε την ημέρα που ο Στίβεν Τζέραρντ, κατάφερε να αποφύγει τους δημοσιογράφους σε μια έξοδο του σε νυχτερινό κέντρο.

«Θυμάμαι ένα βράδυ που ο Στίβι έφτασε ντυμένος γέρος, με μάσκα στο πρόσωπό του και με μηχανοκίνητο αναπηρικό καροτσάκι. Είχε ακόμη και σωλήνα. Έξω από το νυχτερινό κλαμπ υπήρχαν πολλοί δημοσιογράφοι, αλλά έφτασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, ήταν τόσο πειστικός που οι παπαράτσι τον βοήθησαν κιόλας», ανέφερε ο Πίτερ Κράουτς στο BBC.

Ο Κράουτς αναφέρθηκε και σε ένα άλλο ιστορικό «πάρτι»: «Το βράδυ που φτάσαμε στον τελικό του Champions League το 2007 ήταν ίσως η καλύτερη νύχτα της ζωής μου. Η πόλη ήταν σε... χαμό και το κλαμπ ήταν γεμάτο διασημότητες και ηθοποιούς. Όλοι ήταν καλά ντυμένοι... εκτός από τους παίκτες της Λίβερπουλ. Φτάσαμε με αθλητικές φόρμες, αλλά δεν ένοιαζε κανέναν. Όταν φτάσεις σε έναν τελικό Champions League, μπορείς να πας όπου και όπως θέλεις», σημείωσε ο πρώην Άγγλος διεθνής.