Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Premier League o Ντούσαν Βλάχοβιτς
i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/ © screenshot via Twitter

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Premier League o Ντούσαν Βλάχοβιτς

Πάνος Μαλακτάρης • 14:41 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Τρεις μεγάλες ομάδες από το νησί παρακολουθούν στενά τον Σέρβο σταρ της Γιουβέντους έχοντας επικεντρωθεί στο επερχόμενο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου

Πληροφορίες από το περιβάλλον του παίχτη έρχονται να επιβεβαιώσουν πως πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά, αναφορικά με την πιθανή αποχώρηση του Βλάχοβιτς από τη Γουβέντους. Έτσι, ο Σέρβος είναι κοντά στο να αφήσει τον ιταλικό βορρά για να αγωνιστεί στα γήπεδα της premier league από τον ερχόμενο Γενάρη. 

Τρεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού αναφέρεται πως τον έχουν στο στόχαστρό τους, συγκεκριμένα οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκπρόσωποι του παίχτη μιλώντας στην Corriere dello Sport είπαν πως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ποιός τελικά θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. 

Και όσο κι αν οι «κανονιέρηδες» δείχνουν να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στην όλη υπόθεση, η λειψανδρία των Τσέλσι και Γιουνάιτεντ ίσως τελικά αποδειχτούν ισχυρά χαρτιά στην τελική έκβαση της μεταγραφής. Είναι ειρωνικό δε το ότι μόλις ένα χρόνο πριν, ο Βλάχοβιτς είχε απορρίψει πρόταση της Άρσεναλ προτιμώντας τότε τη μετακίνησή του από τη Φιορεντίνα στη «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου. 

Με 16 γκολ σε 36 αγώνες στο Τορίνο, ίσως έχει φτάσει η ώρα για τον Σέρβο σταρ να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο κατά τεκμήριο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι πλέον πολύ κοντά, και μην εκπλαγείτε εάν δείτε να σπαλατάται ένα ποσό μεγαλύτερο των 81 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του στην Αγγλία, ποσό που είχε διαθέσει η Γιούβε για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.