Για ακόμη 30 παραβάσεις του νόμου περί στοιχηματισμού κατηγορείται ο Άιβαν Τόνεϊ
i

Ο Άιβαν Τόνεϊ/ © Sportbible, via Twitter

Για ακόμη 30 παραβάσεις του νόμου περί στοιχηματισμού κατηγορείται ο Άιβαν Τόνεϊ

Πάνος Μαλακτάρης • 19:47 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Η Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο επιθετικός των «μελισσών» βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμη 30 στοιχηματικού χαρακτήρα παραβάσεις, ανεβάζοντας το σύνολο αυτών σε 262

Ο Τόνεϊ, σε μια χρονιά που ξεκίνησε εκπληκτικά για τον ίδιο έχοντας ήδη σημειώσει 10 τέρματα, είδε τις προσπάθειές του για συμπερίληψή του στην τελική αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ να μη πιάνουν τελικά τόπο. 

Τα δίνει όλα για τον Γκβάρντιολ η Σίτι: Προσφέρει 125 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει άμεσα
PREMIER LEAGUE

12:54 - 16.12.2022

Τα δίνει όλα για τον Γκβάρντιολ η Σίτι: Προσφέρει 125 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει άμεσα

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, βγάζοντας 125 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να αποκτήσει το μεγάλο αστέρι της Κροατίας και της Λειψίας, Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν στο φως δημοσιεύματα  που αναδεικνύει νέες περιπέτειες του νεαρού άσσου αναφορικά με την εμπλοκή του στο στοίχημα. Σε δήλωσή της η ομάδα του αναφέρει σχετικά: «Το κλαμπ είναι σε συζητήσεις με τον Άιβαν και τους νομικούς εκπροσώπους του, οι οποίες και θα συνεχιστούν σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο. Δε σκοπεύουμε να κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο μέχρι το όλο θέμα να ολοκληρωθεί». 

Ο 26χρονος και οι δικηγόροι του ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου ώστε να ετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή τους, η οποία αφορά την αντιμετώπιση των σχετικών με τον κανονισμό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ε8 σχετικά με το στοιχηματισμό, που-προφανώς-απαγορεύει στους παίχτες να εμπλέκονται σε οποιασδήποτε μορφής στοιχήματα αλλά και να μοιράζονται πολύτιμες πληροφορίες  που μπορεί να έχουν με τρίτους, σε οτιδήποτε αφορά τον τομέα αυτό.