Βρήκε τον διάδοχο του Κριστιάνο και δίνει 50 εκατ. ευρώ η Γιουνάιτεντ!
i

Ο Χάκπο (δεξιά) με τον Μπλιντ © Intime

Βρήκε τον διάδοχο του Κριστιάνο και δίνει 50 εκατ. ευρώ η Γιουνάιτεντ!

Sportal newsroom 18:59 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 16.12.2022

Ο Ολλανδός έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων» που ετοιμάζουν πρόταση 50 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν συτο πρόσωπο του Ολλανδού επιθετικού, Γκόντi Χάκπο, τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο και προσφέρουν στην PSV γη και ύδωρ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους!

Η Γιουνάιτεντ είχε ασχοληθεί έντονα και το καλοκαίρι με την περίπτωση του Ολλανδού αριστερού ακραίου, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε τότε. Πλέον, έχοντας γλιτώσει πολλά χρήματα από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και με μια θέση ακόμα «ελεύθερη» στις θέσεις της επίθεσης, κάνει «άνοιγμα» προκειμένου να αποκτήσει τον 23χρονο επιθετικό.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας βλέπει πολύ ζεστά την υπόθεση και θέλει να κάνει δικό της τον Χάκπο, που το καλοκαίρι έφτασε ένα βήμα πριν τη μετακίνησή του στη Λιντς.

Πλέον, έχοντας ανεβάσει τις μετοχές του μετά το Μουντιάλ όπου αγωνίστηκε με τους «οράνιε», ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται δυναμικά στο ρεπορτάζ της Γιουνάιτεντ και πλέον δεν είναι απίθανο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Xάκπο φέτος έχει 12 γκολ και 15 ασίστ με τη φανέλα της PSV, ενώ έκανε εξαιρετικό Μουντιάλ με την εθνική Ολλανδίας.