Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ αναρωτιέται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ποιος είναι; Δεν τον ξέρω» (vid)
i

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ/©PrtScr

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ αναρωτιέται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ποιος είναι; Δεν τον ξέρω» (vid)

Κώστας Τόπας 11:32 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 16.12.2022

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ Μουάμαρ φάνηκε πως δεν γνωρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γεγονός ότι συνδέουν το όνομα του Πορτογάλου αστέρα με την ομάδα του.

Μέχρι να καταφτάσει μια ικανοποιητική προσφορά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη στιγμή που είναι ελεύθερος μετά το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας επέστρεψε στην αγαπημένη του Μαδρίτη και ζήτησε άδεια από τη Ρεάλ για να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της στο «Valdebebas».

Εως τώρα η Αλ Νασρ, είναι αυτή σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον «CR7», με μυθικές ετήσιες απολαβές που καμία άλλη ομάδα δεν φαίνεται να μπορεί να προσεγγίσει. Στην Αγγλία ανέφεραν πρόσφατα και το ενδιαφέρον της Τσέλσι, χωρίς ωστόσο να θεωρείται τίποτα προχωρημένο.

Πάντως, ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ Μουάμαρ ακύρωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ποιος είναι, στον απόηχο των δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον της ομάδας.

«Πού είναι ο Ρονάλντο;» ρώτησε χαρακτηριστικά τον Mουσάλι Αλ Μουάμαρ, ένας δημοσιογράφος του SSC Sport απάντησε, με τον τον πρόεδρο του συλλόγου να απαντάει: «Ποιος είναι ο Ρονάλντο;», και τον ρεπόρτερ να συνεχίζει: «Δεν ξέρετε τον Κριστιάνο Ρονάλντο;». Η τελευταία απάντηση του Αλ Μουύμαρ ήταν: «Όχι, δεν τον ξέρω».