«Η Τσέλσι εξετάζει την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο»
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

«Η Τσέλσι εξετάζει την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας 13:00 - 15.12.2022

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star» η Τσέλσι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό «παζάρι».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αφού πήρε μερικές ημέρες ξεκούρασης για να τις περάσει μαζί με την οικογένειά του, ταξίδεψε στην Ισπανία, ώστε να μπει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων. Περιμένοντας παράλληλα την κατάλληλη προσφορά από κάποιον σύλλογο και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση...

Μέχρι να καταφτάσει μια τέτοια προσφορά, από τη στιγμή που είναι ελεύθερος μετά το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας επέστρεψε στην αγαπημένη του Μαδρίτη και ζήτησε άδεια από τη Ρεάλ για να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της στο «Valdebebas».

Μετά την Αλ Νασρ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον «CR7», με μυθικές ετήσιες απολαβές που καμία άλλη ομάδα δεν φαίνεται να μπορεί να προσεγγίσει, στο «παιχνίδι» μπήκε και η Τσέλσι.

Ξεκάθαρος ο Σαουδάραβας πρόεδρος: «Θέλουμε να φέρουμε εδώ τον Κριστιάνο»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:34 - 14.12.2022

Ξεκάθαρος ο Σαουδάραβας πρόεδρος: «Θέλουμε να φέρουμε εδώ τον Κριστιάνο»

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάει στη χώρα του.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σημερινό (15/12) δημοσίευμα της «Daily Star», η οποία τονίζει ότι το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμείνει στην Premier League είναι πολύ πιθανό, με τους «μπλε» να σκέφτονται την απόκτηση του.