Προτιμάει Λίβερπουλ ο Σοφιάν Αμραμπατ
i

Ο Σοφιάν Αμραμπατ (4) ήταν ο κορυφαίος μέσος του Μουντιάλ/©Intime

Προτιμάει Λίβερπουλ ο Σοφιάν Αμραμπατ

Sportal newsroom 11:10 - 20.12.2022

Στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων βρίσκεται ο Σοφιάν Αμραμπατ, με τον Μαροκινό μέσο να μη μένει... ασυγκίντηος από την προοπτική της Premier League και της Λίβερπουλ.

Ενα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αναμένεται να είναι ο Σοφιάν Αμραμπατ. Ο Μαροκινός διεθνής ήταν ο κορυφαίος χαφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και αρκετά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ σκοπεύουν να… ασχοληθούν μαζί του.

Δημοσιεύματα θέλουν και τη Λίβερπουλ να βρίσκεται στο γκρουπ των υποψήφιων «μνηστήρων» του 26χρονου μέσου της Φιορεντίνα, με το γαλλικό « Foot Mercato» να αναφέρει πως ο Αμραμπατ «έχει προτίμηση στη Λίβερπουλ», μολονότι Τότεναμ και Ατλέτικο επίσης ενδιαφέρονται για την περιπτωσή του. Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στη «Marca» ανέφερε: «Είμαι περήφανος που το όνομά μου συνδέεται με τόσο μεγάλα κλαμπ, αλλά ανήκω στην Φιορεντίνα. Σέβομαι τον σύλλογο και έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λίβερπουλ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι «κόκκινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού μέσου. Ηδη, οι Πορτογάλοι έχουν γράψει εντονότατο ενδιαφέρον της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ για τον καλύτερο νέο παίκτη του Μουντιάλ, τον Εντσο Φερνάντες, της Μπενφίκα.

Επίσης, οι «κόκκινοι» έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, λόγω κόστους και ενδιαφέροντος από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.