«Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Μπενφίκα για τον Έντσο Φερνάντες» (pic)
i

Έντσο Φερνάντες/©Intime

«Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Μπενφίκα για τον Έντσο Φερνάντες» (pic)

Sportal newsroom 23:50 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 12.12.2022

Οι Αργεντίνοι ισχυρίζονται πως η Λίβερπουλ έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Μπενφίκα για να κάνει δικό της τον Έντσο Φερνάντες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι ο Έντσο Φερνάντες, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Αργεντινής, έχοντας πετύχει και μια γκολάρα κόντρα στο Μεξικό.

Το γεγονός ότι έχει... λάμψει στο φετινό Μουντιάλ έπαιξε σημαντικό ρόλο, προκειμένου να μπει στα «ραντάρ» των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντεσεστερ Γιουνάιτεντ. Τριών κορυφαίων ομάδων της Premier League δηλαδή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Capital», οι «ρεντς» κέρδισαν την άτυπη αγγλική μάχη, αφού φέρεται να έχουν έρθει σε κατ'αρχήν συμφωνία με την Μπενφίκα για να τον αποκτήσουν από τον Ιούνιο του 2023.

Υπενθυμίζεται πως όπως ανέφερε νωρίτερα μες την ημέρα η «Mirror», η Λίβερπουλ έχει δώσει χέρια και με τον παίκτη, οπότε αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Αργεντίνων, το «deal» θα είναι ολοκληρωμένο και θα απομένουν τα τυπικά.