Η μέρα που στην Μπαρτσελόνα έμαθαν για την αποχώρηση του Μέσι: «Δεν το πιστεύαμε, ήμασταν όλοι σε σοκ» (vids)
i

Λιονέλ Μέσι/PrtScr

Η μέρα που στην Μπαρτσελόνα έμαθαν για την αποχώρηση του Μέσι: «Δεν το πιστεύαμε, ήμασταν όλοι σε σοκ» (vids)

Κώστας Τόπας 13:29 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 13.01.2023

Μέσω του ντοκιμαντέρ, «FC Barcelona, ​​A New Era» οι πρώην συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι εξιστορούν την ημέρα που έμαθαν ότι ο Αργεντινός αστέρας αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα...

Αυτή την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, κάνει πρεμιέρα το «FC Barcelona, ​​A New Era», μια σειρά ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει πέντε επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών που δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν όλα όσα συνέβησαν στο εσωτερικό των «μπλαουγκράνα» τα τελευταία δύο χρόνια.

Φυσικά από το ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Λιονέλ Μέσι. Στις 5 Αυγούστου 2021, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Αργεντινού αστέρα. Μία είδηση η οποία σόκαρε τους πάντες και πόσω μάλλον τους συμπαίκτες του.

«Ήμουν στο σπίτι, με τα παιδιά μου. Είδα ένα δελτίο τύπου και δεν το πίστευα. Ήμουν σε σοκ για τρεις μέρες. Στα αποδυτήρια, κανείς δεν το πίστευε. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας. Ήξερα ότι ο Λίο ήθελε να μείνει, 100 τοις εκατό», ανέφερε στο ντοκιμαντέρ ο Ζόρντι Άλμπα.

«Ήταν ένα πλήγμα. Ήταν ο ηγέτης μας. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αυτός που μας έκανε όλους καλύτερους. Και μοιραστήκαμε πολλές στιγμές εκτός γηπέδου. Ηταν δύσκολο. Μετά από τόσα χρόνια εδώ στον σύλλογο, είναι περίεργο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λέο. Είδα την είδηση ​​και έμεινα άφωνος. Δεν το περίμενα, λόγω της σπουδαιότητάς του και επειδή ο Λέο ήταν τόσο καιρό στην ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικός για τους παίκτες στο γήπεδο. Αυτό που ήθελα ήταν να αποχαιρετήσει ο Λέο όπως του άξιζε και με τον τρόπο του», είπε από την πλευρά του o Σέρχιο Μπουσκέτς.