Κλοπ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ» (pic)
i

Γιούργκεν Κλοπ/ ©Intime

Κλοπ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ» (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι και δήλωσε πως ήταν χαρά του που τον είδε στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του «έσταξε» μέλι για τον Λιονέλ Μέσι. Ο προπονητής της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για τον Αργεντινό σούπερ σταρ και την κατάκτηση του Μουντιάλ από την «αλμπισελέστε» και απάντησε αρχικά: «Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ στη ζωή μου». 

Ο Κλοπ «έσταξε» μέλι για τον Μπέλιγχαμ φουντώνοντας τα σενάρια μεταγραφής του στη Λίβερπουλ (pic)
PREMIER LEAGUE

11:00 - 26.12.2022

Ο Κλοπ «έσταξε» μέλι για τον Μπέλιγχαμ φουντώνοντας τα σενάρια μεταγραφής του στη Λίβερπουλ (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ρίχνοντας λάδι τη φωτιά, στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Νησί για λογαριασμό των «κόκκινων».

«Ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο στην ηλικία του… Η απόδοσή του θα μπορούσε να μας δώσει μια ιδέα για το πόσο καιρό μπορούν να παίζουν οι ποδοσφαιριστές στο υψηλότερο επίπεδο και θα μας βοηθούσε επίσης να γνωρίσουμε ότι δεν πρέπει να κλείνουμε τα στάδια τόσο νωρίς. Ήταν χαρά μου που τον είδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αργεντινή το άξιζε και όταν είδες την ομάδα και τη χώρα να πανηγυρίζουν, τότε μάλλον πήγε στη σωστή χώρα, σε δύσκολες στιγμές. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτούς, περίμεναν για πολύ καιρό», συμπλήρωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. 

«Έχω μόνο μία σέλφι στο κινητό μου και αυτή είναι με τον Λιονέλ Μέσι. Παραδόξως στο ίδιο δωμάτιο ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο», είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ.