Αργεντινή: «Τρέλα» για ένα τατουάζ του Μέσι και του κυπέλλου
i

Μέσι / ©INTIME

Αργεντινή: «Τρέλα» για ένα τατουάζ του Μέσι και του κυπέλλου

Sportal newsroom 14:20 - 27.12.2022

Η τρέλα των Αργεντίνων για τη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς όλοι «τρέχουν» για ένα τατουάζ με τον Μέσι ή το τρόπαιο.

Έχουν περάσει έντεκα μέρες από τη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της «αλμπισελέστε», αλλά η τρέλα των Αργεντινών κρατάει ακόμα. Βλέπετε πέρασαν 36 χρόνια από τη τελευταία φορά που το κατέκτησαν. Όπως δήλωσε λοιπόν ένας tattoo artist από το Μπουένο Άιρες για τις επόμενες δύο εβδομάδες όλα τα ραντεβού που έχει κλείσει έχουν σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα ο κόσμος της «αλμπισελέστε» θέλει να θυμάται τη κατάκτηση της χώρας τους, «χτυπώντας» ένα τατουάζ με τον Μέσι ή το τρόπαιο. Το ίδιο μάλιστα έκαναν και παίχτες της ομάδας, όπως ο Ντι Μαρία και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

«Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχω ραντεβού αποκλειστικά με ότι έχει σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάποιοι είχαν ήδη κλείσει ραντεβού για να κάνουν φίδια ή κρανία, αλλά τα άλλαξαν για τον Μέσι ή το κύπελλο. Έχω δύο ή τρία ραντεβού την ημέρα», ανέφερε ο Εστεμπάν Βουτσίνοβιτς.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα πιο περιζήτητα τατουάζ είναι αυτά με τον Μέσι και μετά με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος στο τελικό με τη Γαλλία ήταν σωτήριος με τις επεμβάσεις του.