Ανακοίνωσε Μεντιλιμπάρ η Σεβίλλη

Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ

i

© sevillafc

Ανακοίνωσε Μεντιλιμπάρ η Σεβίλλη

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 18:33 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Νέα εποχή στη Σεβίλλη κι επίσημα πλέον! Οι Ανδαλουσιάνοι με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, μετά το «διαζύγιο» με τον Χόρχε Σαμπάολι.

Ήταν γνωστό από τη Δευτέρα (20/3) πως η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του Σαμπάολι, αλλά και ότι είχε ξεκινήσει επαφές με τον πρώην τεχνικό της Αλαβές για την αντικατάσταση του.

Την Τρίτη (21/3) οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον 62χρονο τεχνικό, ο οποίος προτιμήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου γιατί δεν φοβάται να αντιμετωπίσει την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα, που είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σεβίλλη για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ μόλις έπεσαν οι υπογραφές πήγε να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.