Aνακοίνωσε Σουάσο η Τουλούζ
i

Γκαμπριέλ Σουάσο / © Photo by Claudio Reyes - Pool/Getty Images/Ideal Images

Aνακοίνωσε Σουάσο η Τουλούζ

Sportal newsroom 18:03 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 16.01.2023

Η Τουλουζ «έκλεψε» τον Γκαμπριέλ Σουάσο από τον Ολυμπιακό, με τον γαλλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Χιλιανού μπακ.

Το «σήριαλ» του Γκαμπριέλ Σουάσο έλαβε και επίσημα τέλος, αφού ο Χιλιανός επιθετικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 25χρονος μπακ ανακοινώθηκε από τη γαλλική Τουλούζ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συμβόλαιο είναι διάρκειας 3,5 ετών.

Γκαμπριέλ Σουάσο: Ενας πολυθεσίτης που βάζει τα πόδια του στη «φωτιά» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:08 - 11.01.2023

Γκαμπριέλ Σουάσο: Ενας πολυθεσίτης που βάζει τα πόδια του στη «φωτιά» (vids)

Ο Γκαμπριέλ Σουάσο φέρεται να είναι ένα βήμα μακριά από την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, με τον Χιλιανό να αναζητεί την πρώτη μετακόμισή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το Who is Who του 25χρονου μπακ.

Ο Σουάσο έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο την 1η Ιανουαρίου 2023, έπειτα από εφτά χρόνια στον σύλλογο της Primera Division. Η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στην Ευρώπη και αυτό παραλίγο να συμβεί με την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο ίδιος προτίμησε την Ligue 1, απορρίπτοντας τις εναλλακτικές της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Θυμίζουμε ότι μάνατζερ του διεθνούς αμυντικού είχε μιλήσει στο SPORTAL για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και για τα στοιχεία που διαθέτει ο 25χρονος αμυντικός στο παιχνίδι του, τονίζοντας πως ο παίκτης του ήθελε να αγωνιστεί στον Πειραιά. Εντούτοις, κάτι άλλαξε στο μυαλό του παίκτη και ως εκ τούτου από εδώ και μπρος θα τον βλέπουμε στα γήπεδα της Γαλλίας.