Μασούρας: «Έπιασε» τον θρυλικό Ριβάλντο (vids)
i

Γιώργος Μασούρας/ ©Intime

Μασούρας: «Έπιασε» τον θρυλικό Ριβάλντο (vids)

Ο Γιώργος Μασούρας με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη έφθασε τα 36 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και «έπιασε» τον Ριβάλντο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη χθες βράδυ (15/1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 46ο λεπτό του ματς. 

Ο Έλληνας εξτρέμ πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Κώστα Φορτούνη και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα δικαίωσε τον Μίτσελ για την επιλογή του. Το γκολ αυτό ήταν ξεχωριστό για τον 29χρονο εξτρέμ. Ο λόγος; Έφτασε τα 36 τέρματα με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». 

Ο Γιώργος Μασούρας με αυτό τον τρόπο έπιασε στην 24η θέση του πίνακα των σκόρερ του Ολυμπιακού τον θρυλικό Ριβάλντο. Ο Έλληνας εξτρέμ χρειάστηκε 121 ματς για να το πετύχει και ο Βραζιλιάνος το είχε καταφέρει σε 70 συμμετοχές. Σπουδαίο επίτευγμα, όπως και να έχει για τον 29χρονο άσο των Πειραιωτών. 

Να σημειώσουμε πως από τα 36 γκολ του Γιώργου Μασούρα με τα «ερυθρόλευκα», τα οκτώ είναι σε βάρος του Άρη και τα επτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.