Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ρεγκιλόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σέρτζιο Ρεγκιλόν

i

©SS Man. United

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ρεγκιλόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:43 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 01.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Σέρτζιο Ρεγκιλόν από την Τότεναμ.

Ο Σέρτζιο Ρεγκιλόν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν σήμερα (9/1) τη συμφωνία με την Τότεναμ για τον δανεισμό του Ισπανού αρισερού μπακ. 

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ χρειαζόταν άμεσα ένα παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς πούλησε στην Αλ Νασρ τον Άλεξ Τέλες και παραχώρησε δανεικό τον Μπράντον Γουίλιαμς στην Ίπσουιτς. Αυτό που δεν υπολόγισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν οι τραυματισμοί των Τάιλερ Μαλάσια και Λουκ Σο. Ο Άγγλος αριστερός μπακ τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Όσο αφορά τον Ρεγκιλόν, ο 26χρονος την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία είχε 12 συμμετοχές. Ο Ισπανός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου και έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Μάντσεστερ. 

Στην Τότεναμ βρίσκεται από το 2020 όταν και αποκτήθηκε με 30 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά με τους «Σπερς» κατέγραψε μέχρι στιγμής 67 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός διεθνής έχει κατακτήσει το Europa League με τη Σεβίλλη και ένα Παγκομίο Κυπέλλο Συλλόγων.