«Ολυμπιακός και Λάτσιο δίνουν την ευκαιρία στον Γκρίνγουντ να αναγεννήσει την καριέρα του»

Βιγιαρεάλ

i

Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images

«Ολυμπιακός και Λάτσιο δίνουν την ευκαιρία στον Γκρίνγουντ να αναγεννήσει την καριέρα του»

Ορέστης Καδδάς 16:00 - 01.09.2023

Ο Ολυμπιακός και η Λάτσιο είναι δύο από τις ομάδες που σύμφωνα με τη «Mirror» δίνουν την ευκαιρία στον Μέισον Γκρίνγουντ να επανεκκινήσει την καριέρα του.

Ο Μείσον Γκρίνγουντ έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά τις σκέψεις του πρώην συλλόγου του να επιτρέψει την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα. Παρά την απόσυρση των κατηγοριών για απόπειρα βιασμού και για την κακοποίηση της συντρόφου του και νυν μητέρας του παιδιού του ο κόσμος δεν ξέχασε και δεν συγχώρεσε τον Γκρίνγουντ. Αυτό γιατί υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο με τη σύντροφό του να αιμορραγεί και να είναι γεμάτη μελανιές. 

Ο σύλλογος που για την ώρα φαίνεται να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του είναι η Λάτσιο σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Άγγλος μπορεί να συμφωνήσει για ένα ποσό του ύψους των 700 χιλιάδων το χρόνο, ποσό που οι «Λατσιάλι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν. 

Η περίπτωσή του πέρα από τη Λάτσιο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό και τη «Mirror» ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, με το δημοσίευμα ωστόσο για την ώρα να μην έχουν επιβεβαιωθεί από το στρατόπεδο των «Ερυθρόλευκων». Το ίδιο δημοσίευμα τον συνδέει και με τη Μπεσίκτας.

Ούτε οι Σαουδάραβες δεν θέλουν τον Γκρίνγουντ για να μην τους χαλάσει... την εικόνα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:50 - 23.08.2023

Ούτε οι Σαουδάραβες δεν θέλουν τον Γκρίνγουντ για να μην τους χαλάσει... την εικόνα

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ψάχνει τον επόμενό του σταθμό, μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτι το οποίο όμως δεν θα είναι εύκολο όπως όλα δείχνουν, καθώς η δημόσιά του εικόνα έχει πληγεί τόσο που ακόμα και οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας διστάζουν να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Ο 21χρόνος Άγγλος φαινόταν να έχει προτάσεις και από τη Σαουδική Αραβία, οι ομάδες της οποίας όμως σύμφωνα με δημοσειύματα δεν θέλουν να χαλάσουν το προφίλ τους παίρνοντας έναν ποδοσφαιριστή με αμφισβητήσιμο παρελθόν.