Ανακοινώθηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας της Βραζιλίας ο Ζαμπά
i

Ο Ζαμπά / © Instagram

Ανακοινώθηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας της Βραζιλίας ο Ζαμπά

Sportal newsroom 19:57 - 08.12.2022

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά, υπέγραψε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της πατρίδας του θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λέο Ζαμπά! Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σάο Μπερνάρντο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης του στα social media.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος ανέβασε φωτογραφία στο instagram από την παρουσίαση του, ενώ έκανε και κάποιες δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στη Βραζιλία και χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα Παουλίστα. Ευχαριστώ την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου της Σάο Μπερνάρντο για την ευκαιρία.

Γνωρίζω τη δουλειά του και μόλις έμαθε ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει στον ΠΑΟΚ με πήρε τηλέφωνο. Με είχε ήδη καλέσει για να έρθω στο περσινό πρωτάθλημα Παουλίστα, αλλά είχα ακόμα συμβόλαιο εκεί και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η ομάδα είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και νιώθω ήδη πολύ καλά με την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ για να συνεχίσει τις επιτυχίες».