ΠΑΟΚ: Πιάνει σημαντικό milestone ο Ελ Καντουρί
i

Ελ Καντουρί/©Intime

ΠΑΟΚ: Πιάνει σημαντικό milestone ο Ελ Καντουρί

Τις 160 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ φτάνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί διανύει την έκτη του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο χαφ να ετοιμάζεται για τις 160 συμμετοχές ως παίκτης του Δικεφάλου. 

Ο Μαροκινός μέσος, μέχρι τώρα μετράει 159 εμφανίσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ και 13 ασίστ, αποτελώντας έναν από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Δικεφάλου, και έναν από τους λίγους της φουρνιάς του νταμπλ. 

Ο Καντουρί, αν αγωνιστεί στην αναμέτρηση Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα, θα καταγράψει την 160η συμμετοχή του ως παίκτης του Δικεφάλου, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να έχει βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του στην Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής με την εθνική Μαρόκου ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι της σεζόν 2017-2018 και η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε τόσους μυϊκούς τραυματισμούς δύσκολα θα έβγαινε από την ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων». 

Δεν είναι τυχαίο πως ήταν και είναι ο αγαπημένος παίκτης, των προπονητών του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, δηλαδή των Ράζβαν Λουτσέσκου, Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε πει σε μία από τις τοποθετήσεις του μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο το εξής: «Είμαι χαρούμενος για τον Ελ Καντουρί και θα χαρώ αν παραμείνει και ανανεώσει. Θέλω να μείνει ο Καντουρί». Ενώ ο Πορτογάλος νυν τεχνικός της Παλμέιρας το είχε προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω λέγοντας: «Ο Ελ Καντουρί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει ποτέ».