Ανάρτηση με... αινίγματα από Σάστρε

Ζοάν Σάστρε

i

©intime

Ανάρτηση με... αινίγματα από Σάστρε

Μάνος Τσαλγατίδης 17:51 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Το ποστ του Ισπανού στον λογαριασμό του στο Instagram, μετά το κόψιμο του από την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζοάν Σάστρε λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έκανε ένα αινιγματικό ποστάρισμα στο Instagram.

Ο Ισπανός μπακ ανάρτησε φωτογραφία του από στιγμιότυπο με την φανέλα του Δικεφάλου, συνοδεύοντας την με μήνυμα που αναφέρει: «Αποτυγχάνεις μόνο όταν σταματάς να προσπαθείς».

«Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τις καταστάσεις ή τις αποφάσεις, οι καταστάσεις ή οι αποφάσεις δεν μπορούν να σε ελέγξουν. Αποτυγχάνεις μόνο όταν σταματάς να προσπαθείς», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Σάστρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ του ΠΑΟΚ για την Αθήνα είναι οι:

Το πρώτο δυνατό «crash test» του ΠΑΟΚ και ο περσινός θρίαμβος στη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 30.09.2023

Το πρώτο δυνατό «crash test» του ΠΑΟΚ και ο περσινός θρίαμβος στη Λεωφόρο

Την Κυριακή (1/10, 19:30), ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη φετινή σεζόν και ο μοναδικός στόχος του Δικεφάλου είναι να επαναληφθεί το περσινό σενάριο, όταν η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε θριαμβεύτρια από τη Λεωφόρο (0-3).

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα, Μπράντον.

Πρέπει να τονιστεί πως ο Σουαλιό Μεϊτέ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, αντίθετα με τον Ίβαν Νάσμπεργκ, που ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και θα μείνει εκτός. Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.