Με τον Μεϊτέ στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

© Intime

Με τον Μεϊτέ στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:22 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 30.09.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όλα τα φώτα θα πέσουν στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Σήμερα Σάββατο (30/9), ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη στην Αθήνα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, αντίθετα με τον Ίβαν Νάσμπεργκ , που ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και θα μείνει εκτός. Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ το απόγευμα είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα, Μπράντον.

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ

Ο Τιάγκο Μαρτίνς από την πρώτη κατηγορία της UEFA αναμένεται να σφυρίξει στην Λεωφόρο στο ντέρμπι της 7η αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA ενώ στο παρελθόν έχει ξαναδιευθύνει ματς στην Ελλάδα αυτή την φορά όμως για το Κύπελλο το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0.

Το πρώτο δυνατό «crash test» του ΠΑΟΚ και ο περσινός θρίαμβος στη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 30.09.2023

Το πρώτο δυνατό «crash test» του ΠΑΟΚ και ο περσινός θρίαμβος στη Λεωφόρο

Την Κυριακή (1/10, 19:30), ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη φετινή σεζόν και ο μοναδικός στόχος του Δικεφάλου είναι να επαναληφθεί το περσινό σενάριο, όταν η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε θριαμβεύτρια από τη Λεωφόρο (0-3).

Με μία πρώτη ματιά φαίνεται πάντως ότι ο Μαρτίνς δίνει εύκολα κάρτες. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει δώσει έξι κόκκινες κάρτες ενώ σε συνολικά 20 παιχνίδια έχει βγάλει στα 12 κόκκινη κάρτα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο και 4ος ο Περράκης ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Αντρέ Ναρκίζο, με τον Φωτόπουλο.