Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να «τσεκάρει» Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς

Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να «τσεκάρει» Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας Ντάγκαν Στοΐκοβιτς, θα βρεθεί στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της Κυριακής (1/10, 19:30) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με σκοπό να παρακολουθήσει τους διεθνείς Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όλα τα φώτα θα πέσουν στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Την Κυριακή (1/10, 19:30), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση με έντονο το... άρωμα της Εθνικής Σερβίας. Οι Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς από το «πράσινο» στρατόπεδο αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τον Δικέφαλο, είναι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας

Για αυτόν το λόγο, ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάγκαν Στοΐκοβιτς, θα ταξιδέψει στη χώρα μας με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση, αλλά και την προσπάθεια των τριών Σέρβων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, ο 58χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους τρεις ποδοσφαιριστές αλλά και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, με σκοπό να ενισχύσουν τις προσπάθειες της Σερβίας κόντρα σε Ουγγαρία (εκτός, 14/10) και Μαυροβούνιο (εντός, 17/10). 

Η Σερβία βρίσκεται στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και μετά το τέλος πέντε αγωνιστικών, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς, σε ισοβαθμία με την πρώτη Ουγγαρία.

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ

Ο Τιάγκο Μαρτίνς από την πρώτη κατηγορία της UEFA αναμένεται να σφυρίξει στην Λεωφόρο στο ντέρμπι της 7η αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA ενώ στο παρελθόν έχει ξαναδιευθύνει ματς στην Ελλάδα αυτή την φορά όμως για το Κύπελλο το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0. 

Tα γήπεδα 4 αστέρων στην Ελλάδα που μπορούν να φιλοξενήσουν τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού και στο βάθος... Λεωφόρος
EUROPA LEAGUE

22:55 - 29.09.2023

Tα γήπεδα 4 αστέρων στην Ελλάδα που μπορούν να φιλοξενήσουν τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού και στο βάθος... Λεωφόρος

Σε... αναζήτηση έδρας για τα παιχνίδια του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός μετά τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ. Τα τέσσερα γήπεδα στην Ελλάδα με τις προδιαγραφές που απαιτεί η UEFA και πώς η επιστροφή στη Λεωφόρο μοιάζει το πιθανότερο σενάριο για τους «πράσινους».

Με μία πρώτη ματιά φαίνεται πάντως ότι ο Μαρτίνς δίνει εύκολα κάρτες. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει δώσει έξι κόκκινες κάρτες ενώ σε συνολικά 20 παιχνίδια έχει βγάλει στα 12 κόκκινη κάρτα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο και 4ος ο Περράκης ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Αντρέ Ναρκίζο, με τον Φωτόπουλο.