Οι Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Ζίβκοβιτς και Γκατσίνοβιτς κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας

Ζίβκοβιτς & Γκατσίνοβιτς

i

©Intime

Οι Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Ζίβκοβιτς και Γκατσίνοβιτς κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας

Sportal newsroom 15:23 - 26.09.2023

Οι Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Ζίβκοβιτς και Γκατσίνοβιτς από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα κλήθηκαν στην εθνική Σερβίας για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Euro.

Τις κλήσεις της εθνικής ομάδας Σερβίας για τα προσεχή παιχνίδια του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Euro, ανακοίνωσε ο Ντράγκαν Στόικοβιτς.

Ο 58χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στις επιλογές του τέσσερις παίκτες της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, τους Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς από τον Παναθηναϊκό, τον Άντριγια Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την ΑΕΚ, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Σερβίας κόντρα σε Ουγγαρία (εκτός, 14/10) και Μαυροβούνιο (εντός, 17/10).

Από την άλλη δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Στοΐκοβιτς να καλεί τον 20χρονο αμυντικό της Παρτίζαν, Μιχάιλο Ίλιτς, για πρώτη φορά φορά, ενώ εκτός έμεινε ο κίπερ της Σαμπντόρια, Φίλιπ Στάνκοβιτς.

Η Σερβία βρίσκεται στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 και μετά το τέλος πέντε αγωνιστικών, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς, σε ισοβαθμία με την πρώτη Ουγγαρία.