Βερβελές στους Baladeros: «Πιστεύω πως αν ο Παναθηναϊκός μείνει πίσω στη βαθμολογία 7-8 πόντους, δεν έχει τα αποθέματα να κάνει τη ρελάνς»

Baladeros Live

i

© Sportal

Βερβελές στους Baladeros: «Πιστεύω πως αν ο Παναθηναϊκός μείνει πίσω στη βαθμολογία 7-8 πόντους, δεν έχει τα αποθέματα να κάνει τη ρελάνς»

Sportal newsroom 14:54 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 26.09.2023

Ο Διονύσης Βερβελές αναφέρθηκε στην εκπομπή «Baladeros Live» για τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι, ενώ επισήμανε πως το «τριφύλλι» αν μείνει πίσω στη βαθμολογία δεν θα μπορέσει να κάνει τη ρελάνς.

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Διονύσης Βερβελές σχολίασε τη νοοτροπία που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στην ΑΕΚ. Μάλιστα, ανέφερε πως αν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μείνει πίσω στη βαθμολογία 6-7-8 πόντους, δεν θα μπορέσει να κάνει τη ρελάνς όπως την έκανε η Ένωση την περσινή σεζόν.

«Το χθεσινό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η νοοτροπία. Μπορεί να μην έγινε η τρελή ζημιά, μαζεύεται η μία ήττα αλλά αν πας και στο Καραϊσκάκης και χάσεις θα υπάρχει πρόβλημα. Πέρσι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το σερί, ξέφυγε στη βαθμολογία και είδαμε μία άλλη κατάσταση, ανεξάρτητα αν το έχασε. Έφτασε την τελευταία αγωνιστική να παίζει για το πρωτάθλημα. 

Εγώ φέτος πιστεύω πως αν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μείνει πίσω στη βαθμολογία 6-7-8 πόντους, δεν έχει τα αποθέματα να κάνει τη ρελάνς. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Η ΑΕΚ έδειξε πέρσι ότι μπορεί να κάνει τη ρελάνς, όταν έμεινε πίσω από τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Βερβελές.

Δείτε την εκπομπή εδώ: