Ανάρτηση του Τζαβέλλα που μοιάζει με αποχαιρετισμό στην ΑΕΚ
i

Γιώργος Τζαβέλλας/©intime

Ανάρτηση του Τζαβέλλα που μοιάζει με αποχαιρετισμό στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:15 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 06.03.2024

Με μια ανάρτηση του ο Τζαβέλλας ευχαρίστησε τους πάντες στην ΑΕΚ και μοιάζει σαν να δίνει και ένα στίγμα για το συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνη

Μια από τις λίγες εκκρεμότητες που υπάρχει στην ΑΕΚ ως προς τα συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνη, είναι αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα. Είναι γεγονός πως ο διεθνής στόπερ προσέφερε πολύ σημαντική βοήθεια στην τελική ευθεία της σεζόν, τόσο εντός, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Και αυτό άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου του. Ωστόσο η ανάρτηση που έκανε πριν λίγο στον λογαριασμό του στο Instagram, μοιάζει περισσότερο ως αποχαιρετιστήρια στην ΑΕΚ. 

Η ΑΕΚ θα κινηθεί στοχευμένα στην μεταγραφική αγορά, αλλά έχει έτοιμες λύσεις για όλα τα... ενδεχόμενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 28.05.2023

Η ΑΕΚ θα κινηθεί στοχευμένα στην μεταγραφική αγορά, αλλά έχει έτοιμες λύσεις για όλα τα... ενδεχόμενα

Στην ΑΕΚ είναι πολύ συγκεκριμένες οι ανάγκες για ενίσχυση και με βάση αυτές θα κινηθεί, όμως Κονέ και Κουχάρσκι έχουν έτοιμες λύσεις για οτιδήποτε προκύψει στην πορεία του καλοκαιριού

«Από τον Παναγιώτη που με έφερε στην ομάδα μέχρι τον Ματίας και τον Γιαννη που με κράτησαν σ αυτή το περσινό καλοκαίρι. Από τη δίκη σας στήριξη στην πιο δύσκολη στιγμή μου στο νοσοκομείο τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και τη μαγεία του τελευταίου μήνα με το double. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ ΑΕΚ γι αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια. Ευγνώμων. Υ.Γ:φιλαράκια μου,παντα διπλα σας». 

Τόσο αυτό το ευχαριστήριο γι αυτά τα δυο τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ, όσο ακόμα και το υστερόγραφο που υπόσχεται στα φιλαράκια του πως θα είναι πάντα δίπλα τους, παραπέμπουν περισσότερο σε "αντίο". Ωστόσο αυτό μένει να φανεί με οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Νορντίν Άμραμπατ, που όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr, φάνηκε να αποχαιρετά τους πάντες στην ΑΕΚ μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου στον Βόλο.