Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση των νέων συλλεκτικών εμφανίσεων του Νίκου Αναστόπουλου (gallery)

Μπαρτζώκας - Αναστόπουλος

i

Μπαρτζώκας - Αναστόπουλος/©Intime

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση των νέων συλλεκτικών εμφανίσεων του Νίκου Αναστόπουλου (gallery)

Sportal newsroom 21:31 - 03.10.2023

O κόουτς της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων συλλεκτικών εμφανίσεων του Νίκου Αναστόπουλου στη μπουτίκ του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Τρίτη (3/10) το απόγευμα ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις επετειακές φανέλες για τα 40 χρόνια από το Χάλκινο Παπούτσι του Νίκου Αναστόπουλου στη μπουτίκ των «ερυθρόλευκων»  στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Περίπου 1.000 άτομα βρέθηκαν στη γιορτή προς τιμή του «μουστάκια». Ανάμεσα τους κι ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Το «παρών» επίσης στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο και στενό φίλο του Νίκου Αναστόπουλου, Αντώνη Καρπετόπουλο, η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Μιχάλης Κουντούρης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο διάσημος ηθοποιός και μουσικός, Γιάννης Ζουγανέλης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης και αρκετοί από τον σύνδεσμο Βετεράνων του συλλόγου.