Ανατροπή: Μένει στον Ολυμπιακό ο Βατσλίκ, «κόπηκε» στα ιατρικά της Άλκμααρ
i

Ο Τόμας Βατσλίκ / © Intime

Ανατροπή: Μένει στον Ολυμπιακό ο Βατσλίκ, «κόπηκε» στα ιατρικά της Άλκμααρ

Sportal newsroom 19:16 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 03.01.2023

Οι Ολλανδοί ισχυρίζονται πως ο Τόμας Βατσλίκ δεν κατάφερε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ στην Αλκμάαρ, με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του στην ολλανδική ομάδα.

Λίγο νωρίτερα μες τη μέρα, οι Τσέχοι αποκάλυψαν πως ο Τόμας Βατσλίκ έφτασε σε συμφωνία με την Αλκμάαρ και πήγε στην Ολλανδία, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, αφήνοντας τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ολλανδική ιστοσελίδα προχωράει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «voetbalprimeur.nl», ο 33χρονος τερματοφύλακας πράγματι πήγε στην Ολλανδία για ιατρικά, όμως δεν κατάφερε να τα περάσει.

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο μονόδρομος για αριστερό μπακ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:40 - 02.01.2023

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο μονόδρομος για αριστερό μπακ

Ο Μαρσέλο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ιατρικής φύσεως και ο αποκλεισμός του από τους 22 παίκτες της αποστολής για τον Ιωνικό είναι καθαρά απόφαση του Μίτσελ. Ενδεικτική των προθέσεων του Ισπανού για απόκτηση αριστερού μπακ τον Γενάρη.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως η μεταγραφή του στην Αλκμάαρ χάλασε οριστικά, με τον Τσέχο πορτιέρε πλέον να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Βατσλίκ πλησιάζει στο τέλος του, έχοντας μπει στους τελευταίους έξι μήνες.