Ο Σάμαρης σκέφτεται το «αντίο» για να γίνει προπονητής!

Ο Σάμαρης σκέφτεται το «αντίο» για να γίνει προπονητής!

Γιώργος Σακελλαρίου 17:13 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 15.06.2023

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ τονίζουν ότι ο Ανδρέας Σάμαρης σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να γίνει προπονητής.

Την αποχώρηση από την ενεργό δράση εξετάζει ο Ανδρέας Σάμαρης!

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος στις 13 Ιουνίου έκλεισε τα 34 του χρόνια, σύμφωνα με την O’ Jogo σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να γίνει προπονητής!

Η πορτογαλική εφημερίδα έγραψε ότι ο Σάμαρης θέλει να αλλάξει κεφάλαιο στην καριέρα του κι όιτ θα αποτελέσει παρελθόν για τη Ρίο Αβε. Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Η Ρίο Αβε προσπάθησε να πείσει τον Έλληνα χαφ να συνεχίσει, αλλά αυτός έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στο σπίτι. Προέχει η οικογένεια και οι πάγκοι των ομάδων.

Ο Σάμαρης πλέον μπορεί να έγραψε, στη Vila do Conde, το τελευταίο κεφάλαιο του ως παίκτης, αν και είναι μόλις 34 ετών. Θα παίξει μόνο εάν έρθει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, κυρίως επειδή βλέπει το μέλλον του ως προπονητής».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται: «Ζυγίστηκαν οικογενειακά θέματα, όπως κι ένας προβληματισμός για το μέλλον, διότι ο Σάμαρης αισθάνεται μεγαλύτερη πρόκληση να προετοιμαστεί για το μέλλον του ως προπονητής παρά να συνεχίσει να παίζει χωρίς να νιώθει το ίδιο κίνητρο.

Μόνο μια εξωπραγματική πρόταση θα μπορούσε να κάνει τον έμπειρο Έλληνα μέσο να παρατείνει την καριέρα του για άλλη μια σεζόν. Αυτό την στιγμή που υπάρχουν ακόμη και οπαδοί της Μπενφίκα που ζητούν την επιστροφή του στον σύλλογο».

Να θυμίσουμε ότι ο Σάμαρης είναι στο εξωτερικό από το 2014. Έκανε σπουδαία καριέρα με τη Μπενφίκα κι εξαίρεση για την παρουσία του στην ιβηρική χερσόνησο αποτελεί η περσινή, όταν έπαιξε στην Ολλανδία για τη Φορτούνα Σιτάρντ. Με τη Μπενφίκα κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 27 αγώνες και μία ασίστ, ενώ στους «αετούς» της Λισαβόνας κατέγραψε 196 παιχνίδια.