Πορτογαλικό σενάριο για Φέγενορντ και Αλεξανδρόπουλο

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

Πορτογαλικό σενάριο για Φέγενορντ και Αλεξανδρόπουλο

Sportal newsroom 12:36 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 12.06.2023

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η Φέγενορντ επιθυμεί ν’ αποκτήσει από τη Σπόρτινγ Λισαβόνας τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν είχε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη σεζόν που θα ήθελε.

Ο νεαρός διεθνής μέσος παραχωρήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στην πορτογαλική ομάδα από τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν κατάφερε να καθιερωθεί, αλλά ούτε και να κάνει πολλές συμμετοχές. Τον περασμένο Γενάρη, μάλιστα, υπήρξαν σενάρια για επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Το σίγουρο είναι ότι η Σπόρτινγκ θα ήθελε να παραχωρήσει τον Αλεξανδρόπουλο. Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, λοιπόν, ο ταλαντούχος διεθνής μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Φέγενορντ.

Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κοκτσού, τον οποίο πούλησε στη Μπενφίκα έναντι 25 εκατ. ευρώ. Ο 21χρονος Αλεξανδρόπουλος τη σεζόν που πέρασε κατέγραψε μόλις 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι η Φέγενορντ ρώτησε για τον δανεισμό του Έλληνα χαφ, με τη Σπόρτινγκ να ξεκαθαρίζει ότι στην παρούσα φάση προτιμά πώληση κι όχι δανεισμό. Τον παίκτη φέρονται να θέλουν και βελγικοί σύλλογοι. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός τον παραχώρησε με 4 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας