Επιστροφή στην Adidas για τον Παναθηναϊκό - «Δυναμικά στην Ευρώπη, στόχος πάντα η κορυφή στην Ελλάδα» (vid)

Επιστροφή στην Adidas για τον Παναθηναϊκό - «Δυναμικά στην Ευρώπη, στόχος πάντα η κορυφή στην Ελλάδα» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 10:34 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 12.06.2023

Η γνωστή εταιρία Adidas θα προμηθεύει ξανά με αθλητικό τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Adidas.

Η διάσημη εταιρία αθλητικών ειδών προμήθευσε με αθλητικό τον Παναθηναϊκό σχεδόν για μία 20ετία. Έκτοτε, το «τριφύλλι» επέλεξε να συνεργαστεί και με άλλες αθλητικές εταιρίες και πλέον γυρίζει στην Adidas. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Παναθηναϊκός και adidas ξεκινούν μια νέα συνεργασία από το καλοκαίρι του 2023, με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο καλύτερος συμπαίκτης μας στη νέα προσπάθεια είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής. Η adidas αναλαμβάνει χορηγός αθλητικού υλικού του Παναθηναϊκού.

Η πορεία Παναθηναϊκού και adidas προς την κορυφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μια και η 20ετής συνεργασία μας (1995-2015) συνοδεύτηκε από σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές, πρωταθλήματα και κύπελλα».

Μλαντένοβιτς: «Αυτά μου είπαν Βέρμπιτς και Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

03:58 - 12.06.2023

Μλαντένοβιτς: «Αυτά μου είπαν Βέρμπιτς και Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό»

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς αποκάλυψε τους... πληροφοριοδότες του για τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος αριστερός μπακ βρίσκεται για λίγες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με αφορμή τη συνεργασία του με τη διάσημη εταιρία, έστειλε και μηνύματα για τη νέα σεζόν. Ξεκαθάρισε ότι μπαίνει δυναμικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί που στόχος είναι πλέον να μπει στους ομίλους και να αρχίσει να συγκεντρώνει βαθμούς, αλλά και χρήματα για να γίνει στο μέλλον ακόμα πιο ανταγωνιστικός.

Σε ό,τι αφορά τις διοργανώσεις εντός συνόρων, επισημάνθηκε το αυτονόητο ότι η κορυφή είναι το μόνο που απασχολεί το «τριφύλλι».