Μλαντένοβιτς: «Αυτά μου είπαν Βέρμπιτς και Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό»

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / Intime

i

Φιλίπ Μλαντένοβιτς / Intime

Μλαντένοβιτς: «Αυτά μου είπαν Βέρμπιτς και Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό»

Μπάμπης Τσιμπίδας 03:58 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 27.02.2024

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς αποκάλυψε τους... πληροφοριοδότες του για τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος αριστερός μπακ βρίσκεται για λίγες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Λακωνικός και διπλωματικός εμφανίστηκε ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς, στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους. Ο Σέρβος αριστερός μπακ επέλεξε να περιοριστεί στα τυπικά, μέχρι να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς, το προχωρημένο της ώρας έπαιξε τον ρόλο του, αφού η πτήση από το Βελιγράδι που έφερε τον Μλαντένοβιτς στην Αθήνα, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 03:29, με τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει στην αίθουσα αφίξεων ένα 20λεπτό αργότερα.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερα» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μλαντένοβιτς απέναντι στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Ο Μλαντένοβιτς ρωτήθηκε εάν ζήτησε πληροφορίες από τον Καρλίτος και παραδέχτηκε ότι μίλησε μαζί του. Η αποκάλυψη αφορούσε έναν άλλο «πράσινο» πληροφοριοδότη του 32χρονου αμυντικού: τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Διότι με τον Σλοβένο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν.

«Μίλησα με τον Καρλίτος, αλλά και με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και γνωρίζω τα πάντα, όλα όσα ήθελα να ξέρω για την ομάδα» τόνισε ο Μλαντένοβιτς και έδωσε… ραντεβού για μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μλαντένοβιτς δεν είχε αποσκευή, αφού στην κυριολεξία ήρθε για λίγες ώρες στην Αθήνα. Διότι το απόγευμα της Δευτέρας θα αναχωρήσει, για να ενσωματωθεί το απόγευμα στην προπόνηση της Εθνικής Σερβίας.

Τον Σέρβο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς

Ο Μλαντένοβιτς θα υποβληθεί το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές και τη φωτογράφηση. Έπειτα, θα αναχωρήσει ξανά για το Βελιγράδι με τη πτήση των 16:00.