Η Στεάουα Βουκουρεστίου «έκαψε» τον Πούγγουρα

Αχιλλέας Πούγγουρας / Intime

i

Αχιλλέας Πούγγουρας / Intime

Η Στεάουα Βουκουρεστίου «έκαψε» τον Πούγγουρα

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:28 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 10.06.2023

Ο προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου διέψευσε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Οι μεγάλες ρουμανικές ιστοσελίδες, όπως η «ProSport» και η «DigiSport», έγραψαν τις προηγούμενες ημέρες ότι η Στεάουα Βουκουρεστίου ασχολείται με τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Με την προοπτική να θεωρείται ρεαλιστική.

Το σενάριο ενισχύθηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι. Με τον Ρουμάνο παράγοντα να ισχυρίζεται πως η Στεάουα Βουκουρεστίου θα κλείσει 4-5 μεταγραφές.

Ωστόσο, ο προπονητής, Μιχάι Στόιτσα, «έκαψε» στην κυριολεξία την προοπτική απόκτησης του Πούγγουρα. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

«Ο Αχιλλέας Πούγγουρας από τον Παναθηναϊκό, μας προτάθηκε από κάποιον. Όμως, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά μας, απλώς μας προτάθηκε, αυτό είναι όλο. Δεν ενδιαφερόμαστε» τόνισε με νόημα ο Στόιτσα

Ο Πούγγουρας δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, όμως η προτεραιότητα του είναι άλλη. Ο 27χρονος αμυντικός ψάχνει μία ομάδα για να έχει βασικό ρόλο και όχι να συμπληρώνει το ροτέισον.