Η άφιξη του Μλαντένοβιτς στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (gallery)

Μλαντένοβιτς

i

Μλαντένοβιτς/ ©Intime

Η άφιξη του Μλαντένοβιτς στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (gallery)

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/6).

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 03:29, με τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει στην αίθουσα αφίξεων ένα 20λεπτό αργότερα. Ο Σέρβος αριστερός μπακ θα βρεθεί για λίγες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Λακωνικός και διπλωματικός εμφανίστηκε ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς, στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους. Ο Σέρβος αριστερός μπακ επέλεξε να περιοριστεί στα τυπικά, μέχρι να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

https://www.youtube.com/watch?v=AHKbqe_r7to

«Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερα» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μλαντένοβιτς απέναντι στους Έλληνες δημοσιογράφους. Ο Μλαντένοβιτς ρωτήθηκε εάν ζήτησε πληροφορίες από τον Καρλίτος και παραδέχτηκε ότι μίλησε μαζί του. Η αποκάλυψη αφορούσε έναν άλλο «πράσινο» πληροφοριοδότη του 32χρονου αμυντικού: τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Διότι με τον Σλοβένο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν.

«Μίλησα με τον Καρλίτος, αλλά και με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και γνωρίζω τα πάντα, όλα όσα ήθελα να ξέρω για την ομάδα» τόνισε ο Μλαντένοβιτς και έδωσε… ραντεβού για μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος αριστερός μπακ δεν είχε αποσκευή, αφού στην κυριολεξία ήρθε για λίγες ώρες στην Αθήνα. Διότι το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) θα αναχωρήσει, για να ενσωματωθεί το απόγευμα στην προπόνηση της Εθνικής Σερβίας.

Θύρα 13 κατά Αλαφούζου: «11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:10 - 09.06.2023

Θύρα 13 κατά Αλαφούζου: «11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η θύρα 13 κατά του Γιάννη Αλαφούζου και αφορμή στάθηκε η σύνδεση του ονόματος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τον Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος είχε εμπλοκή στη δολοφονία Φιλόπουλου.

Τον Σέρβο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς. Ο Μλαντένοβιτς θα υποβληθεί το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές και τη φωτογράφιση. Έπειτα, θα αναχωρήσει ξανά για το Βελιγράδι με τη πτήση των 16:00.