Ανιγκό: «Ελπίζουμε η ΑΕΚ να είναι σοβαρή στον τελικό»

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Ανιγκό: «Ελπίζουμε η ΑΕΚ να είναι σοβαρή στον τελικό»

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-1) κι έστειλε το... μήνυμά του στην ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Σαμασέκου (0-1) και «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League. Οι Πειραιώτες έκλεισαν τη σεζόν με μία πολύ σημαντική νίκη και πλέον περιμένουν το... δώρο της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου για να πάρουν μέρος στα προκριματικά του Europa League το επερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το διπλό του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε και στον τελικό Κυπέλλου, εκεί που ο νικητής θα κρίνει το καλό εισιτήριο της τρίτης θέσης.

Κλείδωσαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις ομάδες: Τι αλλάζει με τον τελικό Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 14.05.2023

Κλείδωσαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις ομάδες: Τι αλλάζει με τον τελικό Κυπέλλου

Το γκολ του Σαμασέκου έστειλε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Europa League, εκτός αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο. Τι ισχύει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων σημείωσε:

«Θέλαμε πολύ τη νίκη και την 3η θέση για το Europa League. Ο ΠΑΟΚ θα έχει άλλη μία ευκαιρία. Η πίεση στον Ολυμπιακό δε σταματά ποτέ.

Ελπίζουμε η ΑΕΚ να είναι σοβαρή στον τελικό κυπέλλου. Ξέρουμε ότι η μοίρα μας δεν είναι στα χέρια μας. Πίστευαν όλοι ότι θα δίναμε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Τώρα το μέλλον μας είναι στα χέρια της ΑΕΚ.

Είναι 50-50 οι πιθανότητες για τον τελικό. Εάν η ΑΕΚ είναι σοβαρή και παίξει με συγκέντρωση θα πάρει το κύπελλο.

Δεν υπονοώ βέβαια κάτι. Ο κόσμος πιστεύει ότι μια ομάδα μπορεί να δίνει ματς σε άλλη. Το ίδιο μπορεί να πίστευαν και για εμάς. Η ΑΕΚ έχει το μέλλον μας στα χέρια της».