Ανιγκό: «Όποιος νομίζει ότι θα χαρίζαμε τον τίτλο δεν ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός»

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Ανιγκό: «Όποιος νομίζει ότι θα χαρίζαμε τον τίτλο δεν ξέρει τι σημαίνει Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 08.05.2023

Ο Ζοσέ Ανιγκό στάθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού εναντίον του ΠΑΟ στον ρόλο ρυθμιστή που είχαν προσάψει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα χάριζε τον τίτλο στους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-1 και με αυτόν τον τρόπο στέρησε το πρωτάθλημα στον «αιώνιο» αντίπαλο του, ο οποίος είδε την ΑΕΚ να κερδίζει τον Άρη και να περνάει πρώτη.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ζοσέ Ανιγκό απάντησε στην φημολογία που ήθελε την ομάδα του χάνει από τον ΠΑΟ για να του δώσει το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες δεν χαρίζουν τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Είχαμε προετοιμάσει καλά το ματς. Το ίδιο κάναμε και με την ΑΕΚ, είχαμε κάνει ένα καλό ματς. Είναι μία νίκη που μας αξίζει πολύ»

Για το ότι την περασμένη εβδομάδα στερούσε τον τίτλο από την ΑΕΚ και τώρα από τον Παναθηναϊκό: «Φαινόταν σαν ο Ολυμπιακός να είναι ρυθμιστής του τίτλου. Εμείς προσπαθήσαμε να νικήσουμε και τα δύο ντέρμπι. Όποιος νομίζει ότι εμείς θα χαρίζαμε τον τίτλο δεν γνωρίζει τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε και τα δύο ματς. Δεν τα καταφέραμε με την ΑΕΚ, αλλά νικήσαμε τον Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε»