Ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Πάρντιου
i

Νταμπό-Καμάτσο/©Intime

Ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Πάρντιου

Αλέξης Σαββόπουλος 10:45 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 10.01.2023

Σοβαρή η πιθανότητα για μικρό ή εκτεταμένο ροτέισον από τον προπονητή του Άρη στον αυριανό (11/01) επαναληπτικό με τον Λεβαδειακό.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αλλαγών από τον Άλαν Πάρντιου εν όψει της αυριανής ρεβάνς με τον Λεβαδειακό. Ο Άρης έχει πάρει ένα προβάδισμα μετά το 1-2 στο πρώτο παιχνίδι που μπορεί να μην του εξασφαλίζει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης αλλά του δίνει ένα προβάδισμα. Και μια άνεση στον Άγγλο τεχνικό για να προχωρήσει σε ένα… ροτέισον στην ενδεκάδα εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων. Το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό θα φανεί αύριο και θα εξαρτηθεί από τον βαθμό επιβάρυνσης κάποιων ποδοσφαιριστών.

Η καλή παρουσία του Καμάτσο με τον Αστέρα ίσως του δώσει φανέλα βασικού, όπως και του ορεξάτου προχθές Νταμπό. Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Πάλμα και είναι πολύ πιθανό ο Πάρντιου να θελήσει να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό γιατί θα τον χρειαστεί για το σετ αγώνων με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Πιθανή και η χρησιμοποίηση του Σιαμπάνη στο τέρμα αντί του Κουέστα.

Το ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο προπονητής του Άρη στους στόπερ. Εκεί δηλαδή που μέχρι να επιστρέψει ο Ενκουλού δεν έχει εναλλακτικές. Ο Πίρσμαν είναι μια… αναγκαστική αν αποφασίσει να δώσει ανάσες σε έναν εκ των Μπράμπετς ή Φαμπιάνο. Πιθανή επίσης, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και η χρησιμοποίηση του Ντουκουρέ.