Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ανανέωσε το αστέρι της Μπράιτον Ίβαν Φέργκιουσον
i

©Brighton FC

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ανανέωσε το αστέρι της Μπράιτον Ίβαν Φέργκιουσον

Δημήτρης Χούπης 17:48 - 10.11.2023

Το νέο αστέρι της Μπράιτον, Ίβαν Φέργκιουσον, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2029, κάτι που σημαίνει ότι ο Ιρλανδός θα παραμείνει στον αγγλικό Νότο για ακόμα πέντε σεζόν.

Επενδύει στο μέλλον της η Μπράιτον. Το νέο αστέρι των «γλάρων», Ίβαν Φέργκιουσον, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2029, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στον αγγλικό Νότο για ακόμα πέντε σεζόν. 

Ο Ιρλανδός επιθετικός αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα τη σεζόν 2020-21 από την Μποέμιανς. Στην αρχή ο 19χρονος έπαιζε στα τμήματα υποδομής της Μπράιτον, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2021-22 σε αγώνα του Carabao Cup. Μάλιστα εκείνη την ημέρα έγινε ο πέμπτος νεότερος παίκτης των «γλάρων» που κάνει ντεμπούτο στην ομάδα. 

Την περασμένη χρονιά ο Φέργκιουσον μέτρησε 22 συμμετοχές, εφτά γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος μετράει 14 εμφανίσεις και πέντε γκολ. 

«Είμαι χαρούμενος που έχω δεσμεύσει το μέλλον μου σε μία σπουδαία ομάδα, που κοιτάει μπροστά στο να χτίσει ό, τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μαζί», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ιρλανδού μετά την ανανέωσή του. 

Από την άλλη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντέιβιντ Γουέιρ δήλωσε: «Ο Ίβαν είναι ένα νέο ταλέντο και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτόν. Έδειξε την ικανότητά του τόσο σε ομαδικό όσο και εθνικό επίπεδο, αφότου μπήκε στην ομάδα στην αρχή της χρονιάς και κοιτάμε μπροστά στο να δουλέψουμε μαζί του και συνεχίσουμε για τη βελτίωσή του».