Πέντε συλλήψεις πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Πέντε συλλήψεις πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ

Sportal newsroom 17:11 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 10.11.2023

Πέντε άτομα συνελήφθησαν πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ, τα οποία ήταν ηλικίας 16, 18, 21, 22 και 34 ετών.

Εντατικοί έλεγχοι έγιναν έξω από την «OPAP Arena» πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη βίας. Κατά τη διαδικασία αυτή πέντε άτομα συνελήφθησαν, ηλικίας 16, 18, 21, 22 και 34 ετών. 

Οι πέντε οπαδοί οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, από την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά προτίμηση, για παραβίαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και για παράνομη λειτουργία ασυρμάτων και ραδιοσυχνοτήτων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έκαναν οι αστυνομικοί, στην κατοχή των πέντε βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης και δύο βεγγαλικά. 

Όσον αφορά το παιχνίδι η Ένωση το πάλεψε, είχε ευκαιρίες όμως η ομάδα που πήρε τελικά τη νίκη ήταν η Μαρσέιγ που επικράτησε με 0-2, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 25' αφού ο Μπεμπά εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Αθανασιάδη. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ βγήκε μπροστά να ψάξει την ισοφάριση και άφησε ανοικτούς χώρους πίσω στην άμυνα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να καθαρίσει το ματς στις καθυστερήσεις.

Στο 90+3' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Σαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας για το 0-2. Μετά την ήττα, το έργο της ΑΕΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δυσκολεύει ενώ θα γίνει και μεγάλη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.