Επιστροφή στις νίκες για τη Φράιμπουργκ πριν τη Γουέστ Χαμ

Επιστροφή στις νίκες για τη Φράιμπουργκ πριν τη Γουέστ Χαμ

Δημήτρης Χούπης 20:30 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 01.10.2023

Μετά από ένα αρνητικό σερί, η Φράιμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ και τώρα στρέφει την προσοχή της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.

Επέστρεψε στις νίκες η Φράιμπουργκ! Οι «Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου» σήκωσαν κεφάλι έπειτα από ένα αρνητικό σερί στην Bundesliga, επικράτησαν της Άουγκσμπουργκ με 2-0 για την 6η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και έτοιμαζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League.

Δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Ο Γκριφό ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Ντάμεν, κάνοντας το 1-0 στο 5'. Έπειτα από τέσσερα λεπτά οι «φουγκεροπολίτες» έψαξαν αντίδραση, με τον Τιέτζ να μην νικά όμως τον Ατουμπολού από κοντινή απόσταση και το 1-0 να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Όπως μπήκε στο πρώτο μέρος, έτσι μπήκε και στην επανάληψη η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League. Συγκεκριμένα, στο 56' ο Γκριφό με μία πολύ όμορφη σέντρα βρήκε τον Λαιένχαρτ, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με μία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Η Άουγκσμπουργκ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και στο 80' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μίτσελ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε οφσάιντ έπειτα από εξέταση VAR κι έτσι δεν άλλαξε τίποτα στο ματς μέχρι και το τελικό σφύριγμα.