Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Μπάτσκα έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
i

©Aleksandar Dimitrijević/Sportal

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Μπάτσκα έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Δημήτρης Χούπης 22:10 - 01.11.2023

Η Μπάτσκα Τόπολα με γκολ του Ντάκοβατς στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Έξι λεπτά νωρίτερα η ομάδα του Βελιγραδίου είχε ανοίξει το σκορ.

Η Μπάτσκα Τόπολα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 84' τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (1-1) με γκολ του Ντάκοβατς στις καθυστερήσεις. 

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για ένα γκολ, ωστόσο καμία δεν το πέτυχε. Πρώτος απείλησε ο Ερυθρός Αστέρας στο τρίτο λεπτό με τον Χουάνγκ, ο οποίος έκανε ένα σουτ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε εύκολα.

Στο 27ο λεπτό η Μπάτσκα έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε ένα «βολέ», αρχικά ο Γκλέιζερ έχασε την μπάλα, αλλά τελικά την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια η ομάδα του Βελιγραδίου πίεζε να βρει ένα τέρμα, αλλά η αντίπαλος του Ολυμπιακού αμυνόταν καλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε κι άλλο την πίεσή του προς την εστία της Μπάτσκα, χάνοντας ευκαιρίες με τον Χουάνγκ και τον Ολάγινκα. Αυτή που έχασε τη μεγάλη φάση όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 61' ο Πέτροβιτς έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στα εξωτερικά δίχτυα της εστίας. Μέσα σε εφτά γκολ όμως η ομάδα του Βελιγραδίου έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές. Αρχικά με τον Ίβανιτς και έπειτα με τον Χουάνγκ και τον Σίμιτς.

Το γκολ τελικά ήρθε για τον Ερυθρό Αστέρα στο 86ο λεπτό. Ο Αλεξάνταρ Κατάι, μετά από σουτ του Μιγιάτοβιτς το οποίο κατέληξε στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ωστόσο η Μπάτσκα είχε απάντηση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο Ντάκοβατς στο 90+1' έκανε το 1-1 και έδωσε τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.