Η υπόκλιση του Ποντένσε στον Γιόβετιτς

Η υπόκλιση του Ποντένσε στον Γιόβετιτς

Διονύσης Βερβελές 19:20 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 01.11.2023

Ο Πορτογάλος άσος δεν… ξέχασε την ασίστ του και έστειλε το μήνυμά του!

Ο Ολυμπιακός στην Κρήτη νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ χάρη σε δύο γκολ του Ντανιέλ Ποντένσε, με το δεύτερο να ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στον Στέφαν Γιόβετιτς. 

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός παρά το γεγονός ότι έκανε τα πάντα στη φάση του δεύτερου γκολ και βρέθηκε σε θέση... βολής απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, θέλησε να σιγουρέψει το 0-2 για τον Ολυμπιακό και έδωσε την ασίστ στον Ντανιέλ Ποντένσε. 

Έτσι ο Πορτογάλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στην κενή εστία του ΟΦΗ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο ματς και έβαλε έτσι το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα της Super League σε μόλις 6 εμφανίσεις του. 

Μία ημέρα και... κάτι, λοιπόν μετά το έτοιμο γκολ που έδωσε ο Γιόβετιτς στον Ποντένσε, ο Πορτογάλος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» δημόσια προς τον έμπειρο επιθετικό. 

Έγραψε στα social media του χαρακτηριστικά: «Ένας δύσκολος αγώνας σε ένα δύσκολο γήπεδο. Χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Γιόβετιτς, γνωστός ως τζέντλεμαν».