Την Παρασκευή η εκδίκαση της Έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

©Intime

Την Παρασκευή η εκδίκαση της Έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:04 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 01.11.2023

Την Παρασκευή (03/11) στις 15:30 θα εκδικαστεί η Έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Βαριά» ήταν η ποινή που έλαβε ο Ολυμπιακός, για το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Οι Πειραιώτες, συγκεκριμένα, τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Super League με -1 βαθμό από το πρωτάθλημα, με κεκλεισμένων των θυρών για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, καθώς και με κατοχύρωση του αγώνα υπέρ των «πράσινων» (0-3), όπως και πρόστιμο 38 χιλ. ευρώ.

Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και κατέθεσαν έφεση, προκειμένου να μειωθεί η ποινή και να μπορέσουν σε περίπτωση δικαίωσης να έχουν μαζί τους τον κόσμο τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για τις 5 Νοεμβρίου στις 19.30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η έφεση θα διεξαχθεί στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ την ερχόμενη Παρασκευή (03/01) στις 15:30.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή της ανακοίνωσης της ΕΠΟ, προκειμένου τα επόμενα 24ωρα να βρεθούν ενώπιον των τακτικών δικαστών της Ομοσπονδίας. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για... παραμύθια από τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, ενώ αναφέρθηκε σε παλαιότερο ντέρμπι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο, τονίζοντας ότι τότε ήταν με μαχαίρια πάνω απ' τον ερυθρόλευκο πάγκο.